..bærtur 2008

berturjuli08

..på bærtur..i dag vil bærturen gå ut i haven for der skinner det i rødt fra bringebærene, noen skal jeg sylte andre fryse ned til kaker, pynt etc. Ripsen begynner også å bli moden så nå er det på tide å plukke til gelè.
Man bør nesten skrive daglig i bloggen for det  skjer så mye på Farmen. Vi har fått tre nye tilskudd i farmenfamilien  det er tre angorakaniner som heter Gospel, Lisagro og Vittny. 

vittnygospellisagro1
Kaninene er tenkt til spinning og strikking, har altid likt håndarbeid men tiden har ikke strukket til, men nå vil jeg prioritere denne interessen og ikke bare hunderiet.
Jeg har også  glede av inredning og maling av gamle møbler etc. De som kjenner meg sier  gi "henne en boks med hvitmaling så er hun  lykkelig" og det er noe i det..
Oppdaget i dag at saftkokeren min ikke kan brukes på min induksjonsovn, så nå blir det ut på leting i bruktbutikker etter en kokeplate, ikke meg imot da jeg elsker å gå på skattejakt i bruktbutikker på loppemarkeder og for ikke å snakke om auksjoner det er gøy det !
Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Farmendamen

Farmendamen

49, Trøgstad

Jeg er endelig blitt bestemor, og har Farmen som min store interesse. Her har jeg hunder, katter og kaniner og jeg bor sammen med mannen i mitt liv.Småbruket kjøpte vi i 2001 og stortrives med livet på landet etter å ha vokst opp i leilighet med folk tett innpå.

Kategorier

Arkiv

hits