..travel tid

for oss her på Farmen,da vi passer hunder hvor eiere er på ferie. Skal bli veldig glad når de nå blir hentet etterhvert, med 10 hunder selv + 3 på feriekoloni her skal det bli godt med "normalisering".
Vi holder på å renovere huset utvendig, og det tar tid altså..gleder meg til å vise dere bilder fra det ferdige resultatet(når det måtte bli.., dere skal få se før og etter bilder.
img9355
Her er et skap jeg kjøpte på auksjon, det skal få strøk med hvitmaling selvfølgelig..Må bare få tid til pussing før malingen skal på, må innrømme at jeg synes grunnarbeidet er fryktlig kjedelig....
Prosjektet jeg nå skal igang med er maling på heller i betong som jeg skal ha i hagen..gleder meg til å vise dere resultatet av det arbeidet.


img0183
Dette settet fra Marimekko har jeg fått i gave fra Finland, tusen takk!

Stikkord:

5 kommentarer

Cecilie J.

23.jul.2008 kl.09:40

Du er tidlig oppe du Lisemette - oppdatert blogg allerede :) De der tøflene så veldig gode ut. Og hvis dere inviterer til dugnad på farmen, tipper jeg det er del takknemlige valpekjøpere som blir med og tar i et tak med en malerkost el. Dere gjør jo så mye for oss hele tiden.

Farmendamen svarer..

24.jul.2008 kl.12:13

Høres veldig fristende ut med en dugnad...vil du ha tøfler? jeg lager til deg jeg vettu..bare si hvilke farger du liker så får vi se..

Cecilie J

27.jul.2008 kl.10:39

Veldig fristende tilbud med tøfler så hvis du har tid en gang så.. en eller annen sprek farge.. ikke stress med dette da! takk for i går - perfekt dag.

Øyvind

31.jul.2008 kl.20:14

jeg vil også ha tøfler...eller blir det veldig feil kanskje??? Haha--

Cecilie J.

01.aug.2008 kl.08:48

Øyvind vil ha rosa tøfler med frynser!!

Skriv en ny kommentar

Farmendamen

Farmendamen

49, Trøgstad

Jeg er endelig blitt bestemor, og har Farmen som min store interesse. Her har jeg hunder, katter og kaniner og jeg bor sammen med mannen i mitt liv.Småbruket kjøpte vi i 2001 og stortrives med livet på landet etter å ha vokst opp i leilighet med folk tett innpå.

Kategorier

Arkiv

hits