nå har kaninene fått...

nyvaskede bur, og de har fått løpt i løpegården, spist gress og kost seg, nå ligger de og gnager på hver sin gulerot. De lider i varmen, spesielt mine angoraer da de har mye og tykk pels. Tenker på om jeg skal sette på vifta så de får det litt luftig..
...her tre av dem..
lisagro gospel vittny
Lisagro                                          Gosbel                                      Vittny

I går reiste Tyson og Uno hjem til Siv, så nå er de ferdig med sin kolonitid her på Farmen, men en ny kom inn, lille Eva som til vanlig bor i Tranby snart Drammen sammen med Terje. Eva skal være her i ca 3 uker, og så kommer Nemi i neste uke og blir ca en ukes tid. Eva skal også debutere på utstilling til helgen og skal derfor få en liten shining i trimmerommet i kveld sammen med  frøken Pia fra by`n, som skal få ett lite spa opphold før utstillingen hun også. I morgen kommer det tre til for "oppussing". Det er mange, men dette er den morsomme delen av hunderiet, det å klippe og forme dem til utstilling er kjempemorsomt, men jeg merker at jeg er blitt mere avhengig av ro rundt meg når jeg holder på med dette. Så derfor foretrekker jeg å sitte alene med hunden på trimmerommet,bruke speilet.. se og vurdere.. da blir de også finest.
Nå skal jeg ute å prøve på no helt nytt-for meg ihvertfall-maling på betongheller, får se om jeg tør å publisere resultatet her...
Kos der i varmen, herlig ikke sant?

3 kommentarer

Pia

25.jul.2008 kl.22:12

hej ..läste din kommentar hos mia (hem t gårn) och nyfiken som jag är ..måste kolla vem farmedamen var:)..så nu kikade jag in och såg jättesöta kaniner och små sötisar till barn..ha en skön och trevlig helg..PIA

Farmendamen svarer..

26.jul.2008 kl.20:44

Takk for visitten og velkommen igjen, må få noen flere bilder av mine prosjekt på hjemmefronten.

Wenche

29.jul.2008 kl.16:10

Heisan!
Jeg synes denne bloggen din er veldig fin Lisemette og storkoser meg når jeg sitter her å leser. Du har jo så mange jern i ilden, flink er du.Håper du legger ut bilder av det nye prosjektet ditt, det tror jeg helt sikkert blir bra:)
Håper vi treffes snart igjen.
Wenche

Skriv en ny kommentar

Farmendamen

Farmendamen

49, Trøgstad

Jeg er endelig blitt bestemor, og har Farmen som min store interesse. Her har jeg hunder, katter og kaniner og jeg bor sammen med mannen i mitt liv.Småbruket kjøpte vi i 2001 og stortrives med livet på landet etter å ha vokst opp i leilighet med folk tett innpå.

Kategorier

Arkiv

hits