En utrolig flott og herlig helg


trappegangen
                                    Fra vår trappegang til 2 etg. Utefor vindu skimtes taket til stallen.

Med hundeutstilling på lørdag sammen med familie og gode venner, hvordan det gikk kan du lese her www.bouvbear.com
Søndag var duket for en "lay back dag" med bading. Nåja.. jeg var noe skeptisk til det med bading da jeg er utrolig pysete og må hæle lenge selv i syden. Vi tok med oss hunder drikke og mat til vårt "smultronställe" fem minutter å gå fra oss. Og skal si vi badet!! Det var så deilig at jeg "kastet" meg utpå flere ganger. Imellom badingen satt vi på svaberget å så på båtlivet, spiste god mat og bare hadde det på G.  Det var mange som var utpå vannet i båter og fikk "luftet" seg. Vi gikk hjem sent på ettermiddagen, for min bekymring for kaninene er stor, det er fryktelig varm for dem nå selv om de sevfølgelig står i skyggen. Kaninene ble etter tur satt i løpegård i skyggen det synes de er deilig.
badingjuli08stingsi   badingjuli08l1   badingjuli08utsikt1
tre hunder og min mann....bevis på at jeg badet..utsikten fra vårt "smultronställe"
På kvelden fikk min kjære mann snekret "finnishen" på terrassen, så nå begynner til å gå seg til..selv om det er mye igjen..selv fikk jeg malt en lampefot og en liten lykt.
badingjuli08bjork
En nybadet riesenschnauzer som koser seg på svaberget.
Stikkord:

2 kommentarer

Ante Mortem

28.jul.2008 kl.08:36

Hørtes ut som en flott helg på Farmen. Bor selv på gård med melkekyr, så det er litt Farmen her og. Desverre er ikke badetemperaturene kommet så mye over frysepunktet her i nord.

Farmendamen svarer..

31.jul.2008 kl.11:36

At vi har så stort som at vi også har melkekyr blir å overdrive,men kaniner er bra det å..Så synd at dere ikke har det varmere i vannet, var nordover for noen år siden og flottere strender skal man lete lenge etter.

Skriv en ny kommentar

Farmendamen

Farmendamen

49, Trøgstad

Jeg er endelig blitt bestemor, og har Farmen som min store interesse. Her har jeg hunder, katter og kaniner og jeg bor sammen med mannen i mitt liv.Småbruket kjøpte vi i 2001 og stortrives med livet på landet etter å ha vokst opp i leilighet med folk tett innpå.

Kategorier

Arkiv

hits