Litt interiør og så har vi har kosa vårs igjen..


   Jeg har laget noen små grupper rundt om i stua, selv om varmen gjør at man helst vil være ute så ordner man litt her og der allikevel.. 

blomsterhjerteAlexander og jeg koste oss sammen i går siste dagen før han skal begynne i barnehage i dag huttetu..men prøver å ikke si no dårlig om barnehager men...de er nok bra men for a Bætte er det nok værst vil jeg tru..føler at det er litt sann "oppebevaring av barn..oj hjelp nå må jeg være forsiktig..men med så dårlige lønninger de ansatte får må det være manko på ansatte også kanskje..nei vi lar emnet ligge.
Ihverfall så begynte dagen våres med då mate kaniner-Alexander er så flink med dyr-så husket vi litt,så over til sandkassa og fikk slengt litt sand rundt om kring(ikke min favorittleking) og så badet vi litt og avsluttet dagen med å sykle en tur, og det synes poden gikk litt tregt så han husket forover for å få det til å gå fortere smarten. hver gang vi er sammen så skal han prøve Bættes briller..og han vet han må være forsiktig se på bilde hvor forsiktig han er he he
alexproverbriller

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Farmendamen

Farmendamen

49, Trøgstad

Jeg er endelig blitt bestemor, og har Farmen som min store interesse. Her har jeg hunder, katter og kaniner og jeg bor sammen med mannen i mitt liv.Småbruket kjøpte vi i 2001 og stortrives med livet på landet etter å ha vokst opp i leilighet med folk tett innpå.

Kategorier

Arkiv

hits