Klubben


34

kommodehvit
Kommoden jeg har malt som står på vårt soverom, hatten og skoene brukte jeg i mitt bryllup


....da var ukens klubbkveld over, og diskusjonene går høyt om asylmottak, krisesenter osv..men vi er jo enige da så vi diskuterer mest hvor enige vi egentlig er.. he he.
Med hagen full av modne bær, ble oppfordringen å bake kaker inneholdene noe bær, så damene ble servert egenprodusert bringebærkake etter fri fantasi samt ripsmuffins..min kjære ville gjerne smake på bringebærkaka med den forsvant fort du..noen skyldte på at vepsen ble så lei hvis den ikke ble spist opp med en gang...hadde tenkt å ta bilde av den men rakk ikke det en gang..men jeg har lovet farmenmannen å bake til han nå i helgen, noe han virkelig fortjener da farmendamen bomarderer han med ideer som hun selfølgelig ikke for gjort uten en handymann..
Nå skal det bli vennelag med sjømat, og dette skal holdes i stallen, så der gjelder det å få rydda unna og rive stallbokser osv...Planen er å lage dette som en fast "gildestue" da plassen rund bordet inne kan bli litt for trangt.Vi har jo våre fårikållag, julebord, gravfisklag "you name it". Jeg har planer om å lage en liten reportasje om stallprosjektet her med bilder før og etter. Å som jeg gleder meg, vet akkurat åssen jeg vil ha det, så det gjelder å få handyman på nett da.......ikke altid mine ideer faller i god jord, skjønner ikke det..
Stikkord:

5 kommentarer

Cecilie J.

01.aug.2008 kl.10:15

Innrede stallen hørtes veldig spennende ut. Jeg skal ta noen bilder av låven i kragerø senere som er innredet til festlokale med alt av gammelt gull som pynt på veggene. Tror også at det i gamledager ble arrangert bryllupsfest på den låven. Det hadde vært en variant det! Gøy å følge med på bloggen din, så blir det ikke så kjedelig her på jobben. Kos dere i helgen. Og lykke til hvis dere skulle på utstilling. PS - risikosport å trimme hund gitt. jeg stod ute på balkongen og skrapet litt i går kveld, skulle inn å kaste litt pels men var fuktig under beina så sklei på parkettet og resultatet ble en blå storetå. er det derfor du har vondt litt her og der i blant?

Farmendamen

01.aug.2008 kl.13:17

Ja det gleder jeg meg til altså..skal bli morsomt å se på bilder du har tatt i Kragerø. Nix ingen utstilling gudskjelov. Ja litt risikosport er det med trimming, men jeg (unnskyld)trodde Pia hadde hoppet fra balkongen mens jeg leste...men en blå tå er inmari vondt ut! Blir leit å bade i Kragerø i helgen nå da kanskje?
ha en fin helg!

Øyvind

03.aug.2008 kl.22:09

du... hvis han gubben ikke kan snekre dine forslag i stallen så ringer du meg altså..så fikser jeg det..

Farmendamen svarer..

04.aug.2008 kl.07:44

takk for det Øyvind..men du er jo nettopp blitt pappa igjen..

Øyvind

04.aug.2008 kl.23:55

å så...
hun kan bringe med puppen hu...og gutta...så går nok det som det pleier...

Skriv en ny kommentar

Farmendamen

Farmendamen

49, Trøgstad

Jeg er endelig blitt bestemor, og har Farmen som min store interesse. Her har jeg hunder, katter og kaniner og jeg bor sammen med mannen i mitt liv.Småbruket kjøpte vi i 2001 og stortrives med livet på landet etter å ha vokst opp i leilighet med folk tett innpå.

Kategorier

Arkiv

hits