Harryloppis..

kjokkenvindu

God morgen mine venner.
I dag skal jeg til Sverige, en tur til Hem T Gårn skal jeg ha med meg(der kjøpte jeg lampe og en L etc. se i Finntorp emnet) men hovedgeskjeftet denne gang blir LOPPIS!! Jeg har vært innom ulike Svenske blogger og sett hva mine søstre over kjølen har klart å finne...skattejakt skal jeg på i dag og det er kjempemorsomt.

I helgen har det vært noe aktivitet, kjøpte alt av byggevarer på Obs, i hvertfall føles det slik.. vi var der i timevis og gubben forsvant innover mellom noen svære reoler, så da tuslet farmendamen bort til malingen igjen for ente gang og kikket gjennom fargeprøvene, må det hver gang jeg er i nærheten av maling. Men venner og kjente påstår jeg klarer meg fint med bare hvitmaling..
På lørdagskvelden måtte jeg ta en "smøring"og laget romantisk middag, kylling med sitronmelisse og åpnet en flaske Italiensk vin og levende lys..Så fikk vi planlagt hva vi skulle gjøre videre med prosjekt hus,stall osv..i fred og ro uten å rope til hverandre i forbifarten..
Vi har noen utrolig flotte venner som har sagt de skal trå til for oss med prosjekt stall,skal jeg si ja tro..?De vil jo alle bli bedt på "festaftener" i stallen..
Nei  nå må jeg komme i gang..ut med hunder og skifte på kaniner etc så jeg blir klar for Sweden..
Forresten det er auksjon er i bygda fra kl 16.00 den må jeg bare ha med meg så her gjelder det å få satt opp giret..Mere om min loppistur kommer....

Stikkord:

2 kommentarer

Ante Mortem.

04.aug.2008 kl.19:22

Hei Farmendamen.
Høres ut som dere har travle tider. Men det er jo litt artig å pusse opp slik, få det som man vil. Venner som stiller opp på dugnad er veldig flott. Har vært på ferie i en uke og da fikk vi lånt bilen til et vennepar. Slike venner er verdifulle og man kan ikke annet enn å bli glade i slike.

Farmendamen

05.aug.2008 kl.13:02

du har så rettt så rett...høres deilig ut med ferie..

Skriv en ny kommentar

Farmendamen

Farmendamen

49, Trøgstad

Jeg er endelig blitt bestemor, og har Farmen som min store interesse. Her har jeg hunder, katter og kaniner og jeg bor sammen med mannen i mitt liv.Småbruket kjøpte vi i 2001 og stortrives med livet på landet etter å ha vokst opp i leilighet med folk tett innpå.

Kategorier

Arkiv

hits