snakk om bomtur!!

Tror dere ikke at alle loppis,i hvertfall de jeg var innom,er stengt på mandager..hvorfor det a?..men dem trenger noen fridager de også. Så da var det bare å få handlet det aller viktigste i hvertfall for min mor..billig mat..selv handlet jeg litt på Panduro og to glasslukter til badet på en interiørbutikk ved grensen. Har tidligere vært innom buene ved grensen..oj så dyrt! Skuffelse, skuffelse, abstinens, abstiense he he
MEN....takk og lov så var det auksjon i bygda i går kveld og under kan du se mine "varp"

auksjonsfunn4aug08
Beste kjøpet synes jeg var fjøskuplene med porselensholdere, t.o.m min elektrikemann var imponert over dem!
Gjett hvor de skal være♣?
Fasettslipt speil ropte jeg inn for en hundre lapp, den er ikke så gammel men frykeltig fin synes jeg og det er vel det viktigste..
Gammelt bilde som jeg har sett ved flere anledninger på aukjon men ikke klart å bydd nok på. Ved syningen bestemmer jeg meg for hvor mye jeg vil gi, og prøve å ikke overstige den summen, men det holder hardt noen ganger.
saltkarmelkar gamlekupler1

Mel og saltkarene ble også med hjem, selv om jeg har noen fra før, men i saltkaret lå det en nydelig saltøse i tre(glemte å tå bilde av den..)
gammelstolbrun  gammelstoler1
Var så heldig å finne maken til den hvite stolen jeg hadde hjemme, som jeg nå har trukket om i linstoff,au som jeg stakk meg på nåler,

gammelstol1      gammelstol2
slik så den ut før omtrekking og slik er den nå, mangler bare bånd som jeg skal feste runt over spikerstiftene,båndet ligger oppe på seetet.
Bordet er i eik med herlige utskjæringer, men det er så mye jobb å slipe og lakke så...det blir nok hvitt det å..
detaljfraeikebord
detaljer fra bordet..

gammelrottingstol1 gammelrottingstol2
..så til slutt fikk jeg ropt inn fire gamle sammenleggbare rottingstoler for 50 kr stykk!!
Så jeg må si meg fornøyd med dagen selv om det ikke ble noe loppis..men det skal jeg på en annen gang og da reiser jeg IKKE på en mandag..
Ha en fortreffelig kveld mine venner!♥Stikkord:

2 kommentarer

Annika

06.aug.2008 kl.08:35

Hej. Tack för kommentaren hos mig. Vilka fina fynd du gjort! Och vilken fint hus du har. Kollade in tapeterna extra noga, vi ska köpa tapet snart. Det blir en gammeldags tapet. Ha en fin dag. Kram Annika.

Mia

10.aug.2008 kl.23:17

Hei på deg, Lisemette!
Takk for koselige kommentarer i bloggen min.
Og det er da en hyggelig blogg du har her... selv om jeg tror jeg også har besøkt deg i den forrige blogspot bloggen din.
Men det er jo viktig å finne en blogg som passer da.
Flotte ting du har kjøpt deg på auksjon.
Heldige du, for her hos meg er det ikke så mye auksjon å finne... så mine "kupp" blir stort set gjort når jeg er ute å reiser.
Jeg var spesielt imponert over de fjøslampene... slike kunne jeg også ha tenkt meg i sauefjøset vårt....

Skriv en ny kommentar

Farmendamen

Farmendamen

49, Trøgstad

Jeg er endelig blitt bestemor, og har Farmen som min store interesse. Her har jeg hunder, katter og kaniner og jeg bor sammen med mannen i mitt liv.Småbruket kjøpte vi i 2001 og stortrives med livet på landet etter å ha vokst opp i leilighet med folk tett innpå.

Kategorier

Arkiv

hits