Prosjekter på gang..hus og stall

Ja..skal jeg ta meg tid til noe blogging i dag da tenkte jeg..men så må man jo kunne ta noen pauser fra hunder og huslige sysler..for jeg må innrømme at alt er ikke like morsomt..den støvsugeren er lei å komme igang med hva det kommer av vet jeg ikke for det er jo så godt etterpå når støvet er borte og gulvvasken går som en drøm...uhumm..
nrdvindu

Hundene skal bades og klippes og være klare til helgens utstilling i Drammen. Men der får jeg god hjelp av min mann.
snutebilde4pawbklinje

Prosjektene som er på gang går sakte men sikker fremover..akkurat nå går det litt fortere i stallen enn på huset..og det skal ikke så mye til for huset står litt i "stand by" nå, jeg tror min kjære handyman er temmelig lei...vi får satse på å få tak i noen snekkere som kan gjøre resten for oss..min manns stolthet sier noe annet men Farmendamen holder på sitt, nå skal handyman jobbe som elektriker og ikke snekker.

farmen2007

Ellers så var vi med vårt barnebarn og hans foreldre på besøksgården. Der var det mange ulike dyr.. ja jeg kan nevne i fleng men de morsomte dyra var geitene og hengebuksvinet. Og Alexander sin ridning var også gøy å være med på.
alexbesoksgardaug08   alexbesoksgardgeiteraug08
Litt trampoline med Bætta...............og fòring av geitene måtte jo til..             
alexbesoksgardrideraug08       hengebuksvin               
..riding.......og her har vi hengebuksvinet...vel vel..litt sjarmerende kanskje eller....             
Nei, nå får jeg komme meg ut til trimmerommet og bade noen hunder...støvsugeren har "timeout"
Ha en deilig ettermiddag.   

4 kommentarer

Øyvind

11.aug.2008 kl.21:58

få lagt ut noen bilder av prosjektet "stallen"..så vi kan følge med...

Eli

12.aug.2008 kl.00:22

Hallo!
Guuud så lik Aleksander er deg på bildet med dere og geitene.
Synd jeg ikke får kommet på skalldyrfest, men kommer gjerne en annen gang.
Vi snakkes
Eli

Lisemette

12.aug.2008 kl.08:48

det må være dobbelthaka det Eli ha ha ha..
Joda Øyvind.. skal prøve på det men er nesten redd for å vise det bildet jeg tok i starten for jaggu ser utgangspunktet dårlig ut...men nå har vi fått gjort llitt mere så en bilde skal jeg ta i dag så får vi se.

Emmeline

12.aug.2008 kl.09:55

Halloen; jeg er så enig så enig... Bloggen skal være kos og hobby. Men foredraget var jo ment å løfte oss til å bli bedre, så da kan man jo i grunnen ta til seg det man vil selv. Artikkelen er hentet fra Dagens Næringsliv og de fokuserer jo slett ikke på kos og hobby, så da ble det litt sånn markedskreftene rår over både seminar og artikkel...
Det betyr ikke at det blir sånn på bloggen!!!

Tenkte at jeg skulle skrive en kommentar om Blogspot. Jeg har også blogget på Blogg.no før jeg gikk over på blogspot. Jeg oppdaget at det var enklere å legge inn hilsener når jeg var i blogspot systemet, og i tillegg var det enklere å få den layouten som jeg ønsket selv på blogspot systemet. Når jeg titter innom her nå syns jeg jo at du har en veldig fin layout, så jeg tror nok at Blogg systemet kommer i rasende fart i forhold til blogspot:) '
Ha en fin dag:)

Skriv en ny kommentar

Farmendamen

Farmendamen

49, Trøgstad

Jeg er endelig blitt bestemor, og har Farmen som min store interesse. Her har jeg hunder, katter og kaniner og jeg bor sammen med mannen i mitt liv.Småbruket kjøpte vi i 2001 og stortrives med livet på landet etter å ha vokst opp i leilighet med folk tett innpå.

Kategorier

Arkiv

hits