nypoteter..auksjon..barnebarn..

hei bloggvenner!

Min mann kom hjem en dag og fortalte at hans hans kollega var sånn passe indignert fordi hans hustru påsto at hun bestemte hva han skulle ha på seg... og hver dag også, hvis hun ville det hadde hun sagt!... dette protesterte han selfølgelig høylytt på og sa at han var da en voksen mann og gikk ta vitterlig og plukket klær han skulle ha på seg fra skapet selv!... Jeg tenkte mitt.. men spurte, hva svarte hun da?..jo hun sa at hun la det hun ønsket han skulle ha på seg øverst, og det funket hver gang..he he...akkurat som dette var noe nytt..Noen fler som kjenner seg igjen..he he

I går tok vi inn de første potetene, namm de skal nytes i dag. Trenger ikke annet enn å koke potetene og ta en mørklatt oppå.Dette er bare noen altså for å illustrere.
nypoteter nypoteter1

Auksjonsfunn ble det igjen på mandag..
bruskasse       fjoslykter
bruskasse fra Fredrikstad bryggeri, samt gamle fjøslykter den til høyre er håndlaget.
lampefot1nysolv     lampefotnysolv
lampefot i nysølv, se detaljer fra lampefoten, litt sølvpuss og en passende skjerm vil denne bli praktfull
lampefot1porselen
denne som jeg synes er finest er i porselen med nydelig bladdetaljer i messing.
I dag skal jeg passe mitt barnebarn Alexander hurra!! Gleder meg veldig, for nå er det en hel uke siden jeg så han sist.

Én kommentar

Klarafina

24.aug.2008 kl.13:36

Hei!
Takk for koselig kommentar i min blogg.
Lampefoten er kjempefin! Har aldri sett noe lignende.

Skriv en ny kommentar

Farmendamen

Farmendamen

49, Trøgstad

Jeg er endelig blitt bestemor, og har Farmen som min store interesse. Her har jeg hunder, katter og kaniner og jeg bor sammen med mannen i mitt liv.Småbruket kjøpte vi i 2001 og stortrives med livet på landet etter å ha vokst opp i leilighet med folk tett innpå.

Kategorier

Arkiv

hits