hundeutstilling og tapet til kjøkkenet samt et badekar...

hunderanimasjon


Helgen var særdeles bra på hundefronten her på FARMEN da min bedre halvdel var på utstilling og fikk beste sort/silver dvergschnauzer med best i rasen samt ett cert (som de trenger tre av for Norsk championat)Og på salt/pepper varianten ble det cert på Fenris og Eva samt Best i motsatt kjønn på Eva. Pia sort dvergschnauzer ble sogar Best i motsatt samt fikk med seg cert, hun har begynt å samle for hun har nå flere cert i bagasjen..og flere skal det bli..Oppdateringer med bilder kan dere se på våre hundesider www.bouvbear.com

kjokkentapet108               kjokkentapet08
ENDELIG fant jeg tapet som passet til kjøkkenet fra Borås, nå gleder jeg med til å få den opp på veggen. Men det får vente, for nå står pynting..herlig..av stallen for tur så den blir klar til storinnrykk av gjester på lørdagens skalldyrfest. Svein Ivar har fått tak i KREPS og den skal hentes på lørdag morgen, den blir kokt i stallen før gjestene kommer så rykende fersk med andre ord..bilder kommer..

badekar
foto:comfort
Her er BADEKARET jeg ønsker meg...tro om jeg får det til vinteren?
Ha en fin uke!

2 kommentarer

Klarafina

25.aug.2008 kl.20:43

Lekkert badekar! Hadde vært deilig å slappe av i et slikt etter en dags hardt arbeid. Osteklokken kjøpte jeg på et loppemarked. Vet ikke om det er fatet som hører til, men det ser slik ut.

Miriam

26.aug.2008 kl.18:29

Hei hei og takk for sånn en hyggelig hilsen :) godt å høre at det ikke bare er meg som har blitt gjort narr av på auksjon ;) utrolig mange flotte auksjonsfunn du viser her tidligere. Du har virkelig øye for ting. Den speilen var virkelig verd 100 kr. Knall fin.

Flott tapet du har funnet og det badekaret kommer jeg til å drømme om i natt :)
Lykke til med pynting og stelling til skalldyrfest. Hørtes deilig ut med kreps.
Miriam

Skriv en ny kommentar

Farmendamen

Farmendamen

49, Trøgstad

Jeg er endelig blitt bestemor, og har Farmen som min store interesse. Her har jeg hunder, katter og kaniner og jeg bor sammen med mannen i mitt liv.Småbruket kjøpte vi i 2001 og stortrives med livet på landet etter å ha vokst opp i leilighet med folk tett innpå.

Kategorier

Arkiv

hits