Pinsvin

pinsvin4
uhum..begynner det å bli trygt å titte frem eller??

HER er pinvinet blitt båret over til andre siden av porten i komposten, jeg håpet at han holder seg der..jeg fikk løftet han opp på en spade som jeg la forsiktig opp i trillebåra og dermed transport trygt til mer passende sted. Fy som den freste, skikkelig sinna var den på meg.
Hvordan den har kommet inn i hagen er ett under da alt er gjerdet inn med netting på 3 mål av tomten slik at ikke våre dvergschnauzere skal komme seg ut. Og denne karen var ikke liten heller..
pinsvin3
..som dere ser har han løv og blader i piggene, skal si det var hunder her på Farmen som lurte fælt på denne krabaten her, håper de fikk litt stikk på nesa si.. det hadde de hatt godt av så mye kejft som denne stakkaren fikk inne i buskene. han var jo litt dum han og då.. finne på å bosette seg for vinteren i buskene utenfor kennelen...
pinsvin1
å..er de hu dama holder på med..knipser å holder på sånn, ja ja får vise meg helt frem da så hun for ett portrettbilde også...
Ser ut til å være en godt voksent pinsvin det her.
Da jeg kom sent hjem i går kveld var han jammen på vei inn i hagen igjen..freste til da han så meg, ja ja tenkte jeg... da for du se å finne deg et bo for vinteren her ett sted da, ihvertfall fint at du nå er inne i den delen av hagen hundene ikke har lov å være..

4 kommentarer

frk.Larsen

28.aug.2008 kl.08:30

Å så søte! :)
Takker for gode ønsker.. Er blitt ganske glad i blogg.no nå..

anniche

28.aug.2008 kl.21:15

God kveld :))

Tusen takk for hyggelig og lang hilsen på bloggen min .
Så fint du har det !!! Helt satt ut av alt det vakre du viser jeg :))

ha en fin natt

Eli

29.aug.2008 kl.10:04

Hallo!
Gud så søt, men HAN liksom??? Du må da se at dette er Bolla Piggsvin på vei til skolen i disse skole-start tider. Hun er sikkert ikke helt stø på å finne veien enda og forvillet seg innom Kokken Tor, Martinsen og co på skoleveien :-)

Håper dere får en veldig hyggelig skalldyrfest i helga! Jeg er veldig lei meg for at vi går glipp av den selv om bil-tur med Olav hjem etter Farmen-besøk er en blandet fornøyelse...
Vi snakkes
Klem fra Eli

Farmendamen

29.aug.2008 kl.11:48

ha ha, nei sjekka ikke no særlig videre det med kjønn å sånn..men "den" var så stor liksom...men ok.. det med skole kan jo væra tilfelle, da la jeg Bolla Piggsvin i riktig retning i forhold til skolen, så på kvelden var a vel på vei hjem hu da..

Skriv en ny kommentar

Farmendamen

Farmendamen

49, Trøgstad

Jeg er endelig blitt bestemor, og har Farmen som min store interesse. Her har jeg hunder, katter og kaniner og jeg bor sammen med mannen i mitt liv.Småbruket kjøpte vi i 2001 og stortrives med livet på landet etter å ha vokst opp i leilighet med folk tett innpå.

Kategorier

Arkiv

hits