Lampeskjermer til min auksjonsfunn samt en herlig osteklokke jeg er så glad i..

Her kommer det litt saker å ting igjen. Takk til alle som besøker meg med herlige innlegg tusen takk! Det gir inspirasjon til å blogge. Flere er fra Østfold skjønner jeg så kanskje vi en gang kan ha bloggmøte vi også.. som dem i Bergen?
Jeg var en tur i Sverige(igjen) i går, der møtte jeg mine kjære pantertanter som bor i Sverige, og vi fikade på Hem T Gårn, herlig plass som bare må oppleves. Etter fikan reiste jeg mot Norge, men ett sted kan jeg ikke være foruten og det er Änglagården i gamle Eda Glasbruk, her holder en skredder til og syr nyyydelige ting til heimen, lampeskjermer,loose cover,gardiner pynteting... ja jeg kan nevne i fleng,damen er bare så dyktig og jeg anbefaler dere en tur dit!.. dere kan finne henne på finn.no skriv inn shabby chic og du vil se annonser som hun har på ting hun lager. Selv kjøpte jeg en lampeskjerm til , se bilder her under
lampeskjermer12b
Her er begge lampeskjermene, den i vinduet kjøpte jeg først og den på bordet nå. Lampefoten har jeg vist frem før på bloggen, den er et auksjonskjøp. Den i vinduet var opprinnelig brun men jeg malte den om i hvit for at den skal matche den gamle på bordet.

lampeskjerm2b     lampeskjerm1
Er de ikke søte? Nydelig emblemer, på den lille lampen er emblemet i papir og derfor synes motivet bedre enn på den andre hvor motivet er på linduk.
lampeskjerm2
Her kan dere bedre se motivet.

Jeg har fra jeg var liten hatt interesse for gamle møbler. På åttitallet ble det å lute mye av møblene huff..men jeg vet ikke om det var værre enn å male over originalmalingen heller....På nittitallet bonet jeg mine gamle møbler med bivoks og gjerne med mahognyfarge. Nå er mange av møblene blit hvite, det liker jeg godt fordi de begynte å bli tørre så valget var mellom å bone igjen eller male..valget falt på maling.
arbeisstasjon
Bortsett fra stolen som er kjøpt på auksjon er skrivebord og skap arvegods som jeg tidligere bonet med bivoks, men nå valgte å male og jeg er kjempefornøyd. her sitter jeg og koser med med andres blogger.
lampesoverom       soveromsvindu
vårt soverom, lampen kjøpte jeg for 6 år siden  Engelen over vinduet kjøpte jeg for 4 år siden.
på en gjenbruksbutikk!                                                              

Nå som shabby chic er kommet har jeg plutselig ett navn eller stil om du vil på interiøret mitt. Det ble i interiørforumet nevnt noe om copycat og alle med hvit lik stil, men jeg tror at vi alle klarer å vår finne egen stil med våre egne ting, jeg kan like noe av sia og hous doctor etc men kjøper veldig lite av disse tingene for der tror jeg nok vi kan få mye likt, vi som liker hvit stil for å si det sånn...Selv kjøper jeg på auksjoner, bruktmarkeder og gjenbruksbutikker. Har også kjøpt noen gamle ting fra Danmark for noen år tilbake...da hadde jeg ikke hørt om shabby chic engang, det er gamle kaffekanner i emalje jeg skal ta bilder av de en annen gang så får dere se.

♥ her til slutt min lille elsklingsting..
osteklokke3    osteklokke2
Det er en stor klokke, noe som kanskje ikke kommer frem av bildet...Den er laget i England og jeg har kjøpt den på auksjon.
♥..og dere i morgen er det auksjon igjen..jippi!!♥

5 kommentarer

sissel

07.sep.2008 kl.18:07

Hei!her var det mye fint å se.Må si at du har en kjempefin blogg.Lampeskjermen var jo helt nydelig da.Har lyst til å spørre deg om det kan være noen mulighet for å få oppskriften på den kaken som heter monas creme brule?såg på bloggen din her at dnne ble brukt som dessert,ante ikke at det finnest i kakeformat.så da ble jeg nysgjerrig.Ha en fortsatt fin søndagskveld!

Farmendamen svarer..

07.sep.2008 kl.18:39

Tusen takk for fine ord om bloggen min, er jo fersking på blogging, da er det ekstra koselig når noen liker den.
Creme bruleè kakeoppskrift er på vei..vil publisere den her på bloggen, så for jeg har den i hende

Kirvil

08.sep.2008 kl.08:47

Kjempefin blogg, med mye innhold og fine bilder. Ble veldig inspirert nå så jeg får vel bare sette i gang med dagens gjøremål. Som burde vært vasking, men heller er sying osv.
Ha en riktig god dag til både mennesker og dyr.

:O) Kirvil.

Gry

08.sep.2008 kl.13:27

Hei hei!
Tusen takk for kommentar i gjesteboka! :) Jeg var sammen med Cecilie da hun snakket med Svein Ivar i går så jeg visste at valpene var kommet! Kjempartig! Vil veldig gjerne komme og se på de en dag ja! Vi må jo komme og levere buret og sånn også..
Det er så spennende å se i bloggen din! Er også blitt ganske interessert i interiør selv om ikke alltid lommeboka sier det er greit her, men er moro å følge med hos andre hvertfall! Og drømme om hvordan jeg vil ha det selv en gang! :)

Stor klem fra oss på Lierstranda!

Catherine Small

09.sep.2008 kl.21:35

Hei:)

Så fine lampene dine ble med skjermene på. ... og tusen takk for alt det fine du skrev om meg og butikken min. Så koselig blogg du har, altså. Vi sees:) :) :)

Mvh

Catherine Small

Englagarden på Eda

Skriv en ny kommentar

Farmendamen

Farmendamen

49, Trøgstad

Jeg er endelig blitt bestemor, og har Farmen som min store interesse. Her har jeg hunder, katter og kaniner og jeg bor sammen med mannen i mitt liv.Småbruket kjøpte vi i 2001 og stortrives med livet på landet etter å ha vokst opp i leilighet med folk tett innpå.

Kategorier

Arkiv

hits