HØSTEN

uteliv1


..har kommet for fullt. Og plutselig fikk vi det travelt med å ordne hage og terrasse før vinteren. Terrassen ved inngangen var det på høy tid å få oljet eller malt. Vi var litt i tvil..men kom frem til at vi ville ha en oljebeis i en grå farge. Det var spennende om vi kom til å like fargen, men ble veldig fornøyd, men ferdig ble vi ikke da det begynte å yre fant vi ut at resten får stå til det letter. I hagen har bedene med sommerblomster blitt klippet ned, jeg har bare latt noen grønne blader så igjen så det ikke ser helt ribbet ut med en gang, disse tar jeg og klipper ned når de visner. Jeg har sett på yr.no at det har vært frostnatt ikke mange kilometrene fra oss, så den er ubønhørlig på vei.. vinteren. Takk o lov at jeg er glad i vinteren men...da skal jeg ha SNØ og gjerne mye å, bare jeg slipper tåke og regn huff det er trist det...
fulgemater
henger inne i kjøkkenet foreløpig, men skal ut etterhvert

LØRDAG formiddag fikk vi besøkt en nedlagt skole med masse herlige ting, der fikk vi kjøpt inn to ulike fòrhus til småfuglene, de vi hadde var moden for utskifting. Jeg har telt opptil 12 forskjellige fuglearter på fòringsplassen vår foran kjøkkenvinduet. Det er så herlig å sitte i vinduet en vintermorgen med kaffekoppen og se på alle småfuglene som koser seg på brettene med epler,solsikkefrø, kokos og meiseboller etc det gir fred i sinnet og er en herlig start på dagen.
stovlehylle
Denne skal henge på veggen ute og der skal våre støvler henge med helen inn buene du ser, slik at de holder seg tørre.
SØNDAG var vi og besøkte "i Gro`s hage i Ørje, her var det mye fint. Det vi ville ha var en støpejernshylle som skal henge på veggen ved inngangen med våre støvler på, dette har vi ønsket oss lenge og endelig fikk vi kjøpt en.


Jeg fikk klippet to kaniner i dag, men jeg lot litt sitte igjen i tilfelle kalde netter. De fikk masse høy å ligge å kose seg i. Nå står spinnekurs for døren og det gleder jeg meg til, for nå begynner jeg å få litt ull å lage garn av.

gavertilda
Jeg vil her på bloggen få takke alle våre valpekjøpere for herlige gaver, vin etc og blomster vi har fått den siste tiden og DET for at vi stiller opp for dem som oppdrettere av hunden deres med klipping etc! Skulle bare mangle..men det er herlig å bli satt så pris på, tusen takk. I bakgrunnet kan dere se litt av Tilda dukken jeg holder på med, hun mangler hår og øyne etc...det må hun jo ha så når det er satt på skal hun få komme på en liten opptreden her på bloggen.
Mens jeg er i gang med håndarbeid så holder jeg på med Tilda dukken som sagt og med lappeteppe, samt en lampeskjerm jeg skal kle med nytt stoff. Den skal dere få se når den er ferdig.
lapper     noenlapper

Jeg liker godt å strikke og tove, her er noen vesker jeg har laget.
hjerteveske blomsterveske
voksenveske

Nå reiser jeg og kjæresten min til PRAHA i noen dager, det skal bli deilig med noen fridager og å møte våre venner der borte. I følge yr.no er været og temperaturen den samme der som her, men vi reiser ikke p.g.a været men for å komme bort litt og hilse på gode venner. Spise god mat og rusle i gatene dèt ser vi frem til.

Én kommentar

charm design

17.sep.2008 kl.09:46

Hei ligger en overaskelse til deg på bloggen min.Ha en super dag.

Skriv en ny kommentar

Farmendamen

Farmendamen

49, Trøgstad

Jeg er endelig blitt bestemor, og har Farmen som min store interesse. Her har jeg hunder, katter og kaniner og jeg bor sammen med mannen i mitt liv.Småbruket kjøpte vi i 2001 og stortrives med livet på landet etter å ha vokst opp i leilighet med folk tett innpå.

Kategorier

Arkiv

hits